Sådan ændres indstillinger for Application Manager

Kun tilgængelig i Kaspersky Standard, Kaspersky Plus og Kaspersky Premium.

Sådan ændrer du indstillinger for Application Manager:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Vælg afsnittet Fortrolighed.
  3. I blokken Blokering af uønsket programinstallation, klik på Indstillinger.

Dette tager dig til vinduet Indstillinger for Application Manager.

4. I indstillingsgruppen Blokering af uønsket programinstallation skal du markere afkrydsningsfeltet Ryd automatisk afkrydsningsfelterne for installation af yderligere software under installation af programmer. Advar om ethvert forsøg på at installere yderligere programmer for at blokere installation af yderligere software under installations af nye programmer. Hvis uønskede handlinger forhindres under installation af det nye program, giver Kaspersky-programmet dig besked om dette.

Hvis markeringen fjernes i afkrydsningsfeltet Ryd automatisk afkrydsningsfelterne for installation af yderligere software under installation af programmer. Advar om ethvert forsøg på at installere yderligere programmer, efter du begyndte at installere et bestemt program, fortsætter Blokering af uønsket appinstallation med at køre for varigheden af den aktuelle installation. Afkrydsningsfelter overfor programmer, der tilbydes til yderligere installation, ryddes, og yderligere programmer installeres ikke. Denne funktion vil blive deaktiveret under den næste installation. Yderligere programmer installeres sammen med hovedprogrammet.

5. Markér afkrydsningsfeltet Vis ikke installationstrin, der kan indeholde reklamer og tilbud om at installere yderligere programmer for at blokere visningen af installationstrin med annoncer under installation af ny software på computeren. Hvis sådanne installationstrin fjernes, giver Kaspersky-programmet dig besked om dette.